Com fer una llaminadura?


Ingredients

- 1 sobre de gelatina de diferents gustos ( maduixa, taronja, llimona...)
- 2 sobre de gelatina neutra en pols
- 200 ml d'aigua
- 300 g de sucre
- sucre per arrebossar-les
- oli de girassol

Preparació

Primer pintarem els motlles amb oli de girassol. Si no en tenim, podem fer-ho amb una safata i després tallem les gominoles amb formes dirferents.

Posem tots els ingredients en un cassó, a foc baix, durant uns 10 minuts, remenant constantment. Hem de procurar que no bulli, si cal, si ens bull, retirem el cassó del foc i remenem, i tornem a posar al foc, d'aquesta manera pararem l'ebollució.
Omplim els motlles i deixem refredar a temperatura ambient durant 12 hores com a mínim.
Desemmotllem i arrebossem amb el sucre i llestes per menjar!

2 comentaris:

  1. hola llaminaduresbustins, he estat mirant el teu blog i m'ha semblat molt interessant tot aixo de les llaminadures i com es fan...
    Has proat de fer les llaminadures tu?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies! Sí, jo les he provat de fer i surten molt bones.

      Elimina